INFOGRAPHIC

VISUAL HARVESTING & MINDMAPPING

 

Bij visual harvesting worden alle ideeën live vertaald in een visuele mindmap.

 

Hebt u interesse aan procesbegeleiding rond thema’s zoals innovatie, strategie, future thinking, design thinking, learning … dan kan je terecht bij Domo de Refontiro. Bekijk hier hun site: www.domoderefontiro.be

 

Foto's en tekeningen hiernaast werden gemaakt voor buitengewoon onderwijs in antwerpen

Uw bedrijf/organisatie werkt volgens een aantal waarden en streeft doelgericht vooruit. U bruist van de ideeën. U heeft een eigen expertise die u uitdraagt aan uw klanten.

 

Al deze zaken zijn aanwezig, maar zijn niet altijd zichtbaar. Het kan dan ook interessant zijn om deze op een unieke manier te laten visualiseren. Het is bovendien perfect mogelijk om deze nauw aan te laten sluiten bij uw bestaande huisstijl.

 

Een informatieve illustratie helpt bij het verduidelijken van informatie. Het ondersteunt het leerproces van uw klanten en maakt het voor hen eenvoudiger om deze informatie te onthouden.

Alle ontwerpen op deze site zijn handontworpen en digitaal afgewerkt, meestal gebruik ik handgeschreven tekst. De infographics zijn naast eye-catchers ook zoekprenten die vragen om ontdekt te worden.

 

Een infographic kan zich vertalen in verschillende media. Denk maar aan een animatie, een canvas aan de muur, een grote muurschildering, een interactief spel of een installatie op de werkvloer... Er zijn veel mogelijkheden.

 

Indien u interesse heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ik help u graag verder.

STREEEP

 

Illustrations

Animations

Infographics

Workshops

 

CONTACT

 

Email: ben-peeters@live.be

Phone: +32 498 25 47 90

FB: ben streeep illustration

© Copyright. All Rights Reserved.